Termékeink

Schneiders Scoot Fireda the Fox gurulós iskolatáska
2018.02.19.
Schneiders Spooky Harry Classic iskolatáska
2018.02.19.

Schneiders Space Fight toolbag BASIC 4 részes iskolatáska szett

46 500 Ft 25 500 Ft

Schneiders Toolbag Basic Space Fight iskolatáska szett

A 4 részes szett tartalma:

  1. iskolatáska
  2. kihajtós tolltartó
  3. tornazsák
  4. hengertolltartó

Az iskolatáskára szinte örökös garanciát vállalunk, ami nem csak a gyártási hibákra vonatkozik, hanem a használat során keletkezett, javítható sérülésekre is!

Készleten

Mit kell tudni a Schneiders Toolbag Basic iskolatáskákról?

(A bemutatófotókon csak a táska színe, mintája eltérő.)


Praktikus belső elrendezés

A schneiders Toolbag Basic modellek űrtartalma 20 liter, így elég helyet biztosítanak az iskolaszernek akár harmadik, negyedik osztályban is! Belső elválasztók segítenek a gyerekeknek a tanszerek rendszerezésében. A több fakkra osztott beltér és a táska stabil műanyag merevítése a pakolást is megkönnyíti.


Erős műanyag talp

A táskának egy strapabíró műanyagtalp biztosít stabilitást, így az nem tud felborulni. Emellett segít megakadályozni a koszolódást is.

Ergonomikus hátkiképzés
Gerincoszlop védő hátrész, amely kényelmes és egészséges viselést biztosít. A letámasztók úgy lettek kialakítva, hogy a levegő keringhessen közöttük. Emellett távol tartják a merev hátfalat a gyermek hátától és a táska súlyát eloszlatva, kipárnázva vezetik le.

Kényelmes és strapabíró vállpántok
A kipárnázott és állítható hosszúságú vállpántok optimális súlyeloszlást biztosítanak, így nem nyomják a gyermek vállát. Továbbá a pántok nagyon erősek, elbírják az iskolaszerek súlyát.

Fényvisszaverő elemek
Az iskolatáska elülső oldala és a vállpántok is fényvisszaverő elemekkel felszereltek, ezáltal biztonságot nyújtanak szürkület után.

Szivacsozott fogantyú

A táska tetején erős, strapabíró fogantyú van. Segítségével a telepakolt táska is kényelmesen hordozható.

Oldalzseb az innivalós palacknak

Az iskolatáska mindkét oldalán hálós oldalzseb található, amibe tágulékonyságának köszönhetően könnyedén belefér az innivalós palack. Ha a zsebeket üresen hagyjuk, azok szépen visszasimulnak a táska oldalfalához.

Tömeg 1050 g
Méretek 31 × 39 × 17 cm
Szín (gyártói)

(080) Black – fekete

Űrtartalom

21 L